بالا بردن کارآیی مغز در شب و روز امتحان با تغذیه و خواب مناسب ، تقویت روحیه ، استفاده کمتراز گوشی و رایانه
دی ۲۳ام, ۱۳۹۵ | توسط جعفر ابراهیمی | دسته: بهداشت و سلامت, تغذیه, خواب

برخی اقدامات لازم برای بالا بردن کارایی مغز قبل از امتحان :
دانش آموزان و دانشجویان قبل از امتحان خود باید صبحانه کامل که شامل مواد گرم مثل عسل، شیره انگور، ارده، نخود پخته و کره محلی است، بخورند تا بهسبب مصرف این مواد گرمای لازم مغز از طریق این خوراکی ها تأمین شود. خواب مناسب میتواند به تأمین انرژی و گرمای لازم برای مغز در طول جلسه امتحان کمک کند.
گوشی تلفن همراه و کامپیوتر ؛ وسایلی که استفاده از آنها باعث سردی سودایی مغز میشود.
مبحث: پزشکی-بهداشتی
عنوان اصلی: تغذیه (عادات غذایی)
عنوان فرعی: تغذیه و یادگیری
عنوان فرعی تر : بالابردن کارآیی مغز در شب و روز امتحان

شهلا اسدزاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» درباره توصیههای طب سنتی برای ایام امتحانات دانشجویان و دانشآموزان با مضر دانستن مصرف سردیها قبل از امتحان اظهار کرد: متأسفانه خانوادهها قبل از امتحان به فرزندان خود بهعنوان وعده صبحانه، غذاهای سردی مانند نان، پنیر و چای شیرین میدهند که این غذا باعث سردی مغز شده و دانشآموزان و دانشجویان تمرکز لازم برای امتحان را نخواهند داشت.

وی درباره مواد غذایی مفید برای وعده صبحانه گفت: دانش آموزان و دانشجویان قبل از امتحان خود باید صبحانه کامل که شامل مواد گرم مثل عسل، شیره انگور، ارده، نخود پخته و کره محلی است، بخورند تا بهسبب مصرف این مواد گرمای لازم مغز از طریق این خوراکی ها تأمین شود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیَت خواب در شب قبل از امتحان و تأثیر آن بر تمرکز در جلسه امتحان خاطرنشان کرد: خواب مناسب میتواند به تأمین انرژی و گرمای لازم برای مغز در طول جلسه امتحان کمک کند و توصیه میشود که این عزیزان در ایام امتحانات خود، زود بخوابند و زود بیدار شوند.

اسدزاده ضمن انتقاد به استفاده افراطی دانشآموزان و دانشجویان از کامپیوتر و گوشیهای هوشمند متذکر شد: متأسفانه شاهد رواج استفاده افراطی از کامپیوتر و گوشی های هوشمند توسط دانشآموزان و دانشجویان هستیم؛ وسایلی که استفاده از آنها باعث سردی سودایی مغز میشود و در ایام امتحانات این عزیزان را دچار مشکل میکند.
وی با مهم دانستن تقویت روحی دانشآموزان در ایام امتحانات تأکید کرد: انتظارهای بیش از حد از فرزندان یا مشاجرات داخل خانه از نکاتی است که میتواند باعث سردی مزاج کودکان شود و در نتیجه استرس آنها را افزایش دهد که از این گونه رفتارها توسط پدر و مادرها باید اجتناب شود.

این متخصص طب سنتی برای افزایش تمرکز و حافظه تصریح کرد: توصیه میکنیم برای افزایش تمرکز علاوه بر مصرف خوراکی های گرم و دوری از استرس، دانشآموزان و دانشجویان هر شب با روغن کنجد یا سیاهدانه ملاج سر خود را ماساژ بدهند، همچنین استفاده از کندر زیر نظر متخصص طب سنتی، ماساژ سر و بادکش کتف ها میتواند تأثیر شایانی بر بالا بردن قدرت تمرکز و افزایش حافظه داشته باشد.
اسدزاده با مضر دانستن مصرف قرص ها و نوشابههای انرژیزا قبل از امتحانات گفت: متأسفانه بین دانشآموزان رایج شده است که قبل از امتحان از نوشابههای انرژیزا مخصوصاً نوشابهای با نام «هایپ» استفاده کنند که این نوشابهها تنها در مدت زمانی کوتاه باعث گرمی مغز و احساس ایجاد انرژی در بدن میشوند و در بلندمدت تأثیرات منفی بر بدن خواهد گذاشت، همچنین تحقیقات نشان داده که این نوشابهها دارای موادی هستند که موجب اعتیاد به این نوشیدنی میشود.
——————————————————————————————————————
جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته پزشکی و گرامیداشت روز پزشک – همدان
به نقل از : خبرگزاری تسنیم ( شناسه خبر: ۱۲۸۸۷۰۸ – ۲۰ دی ۱۳۹۵ – ۱۰:۲۲)
برچسبها: آسیب شناسی, بهداشت و سلامت, تغذیه, خواب, مشاوره تحصیلی